Depressie

klik hier om je aan te melden voor een intakegesprek


Je wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

Velden met een * dienen ingevuld te worden.

IGHD Ik wil dit echt niet meer

VISI GGZ zorg op maat

Als je last hebt van een depressie is er sprake van een aanhoudende somberheid. Je verliest interesse in de mensen en de dingen om je heen en kunt niet meer echt genieten.

Verder kun je last hebben van verschillende symptomen:

 1. Een extreem onrustig gevoel, moeite met stilzitten
 2. Prikkelbaar (kort lontje)
 3. Schuldgevoelens en gevoelens van waardeloosheid
 4. Slaapproblemen
 5. Moeite met het maken van beslissingen
 6. Piekeren
 7. Vaak denken aan de dood of zelfdoding
 8. Concentratieproblemen
 9. Vermoeidheid, energieloos, lusteloos
 10. Geen zin in seks
 11. Gewichtsverandering (verlies van eetlust of juist overmatig eten)

Soms komt een depressie boven als je gestopt bent met gebruiken, gevoelens worden niet meer gedempt. Het goede en het slechte nieuws van herstel is dat je gaat voelen. Wij kunnen je helpen je depressie aan te pakken.

Individuele behandeling op maat

Wij nemen de tijd om jou en de situatie waar je je in bevindt te leren kennen. Wij hebben een achtergrond met kennis van verslavingsproblematiek, wat maakt dat wij jou nog beter kunnen snappen en kunnen helpen bij het aanpakken van jouw klachten.

Respect en privacy

Een leven zonder verslaving is mogelijk én voelt geweldig. Daarvan is VISI GGZ overtuigd , sommigen zelfs door eigen ervaring. Centraal in onze behandeling staat het respect voor jou. Dat betekent ook respect voor jouw privacy. Wat je over jezelf vertelt, is strikt vertrouwelijk. VISI GGZ informeert niemand over jouw contact met ons en verstrekt geen informatie aan anderen, tenzij je daarvoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven.

Team

VISI GGZ werkt met een eigen GZ psycholoog en een team van ervaren psychologen. Allemaal hebben ze kennis en ervaring met de afkick en behandeling van verslaving.

DIRECT naar WERKWIJZE