Persoonlijkheidsproblematiek

klik hier om je aan te melden voor een intakegesprek


Je wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

Velden met een * dienen ingevuld te worden.

IGHD Ik wil het echt anders gaan doen

VISI GGZ zorg op maat

Als er sprake is van persoonlijkheidsproblematiek merk je dat je erg gevoelig bent in sociaal contact, en heb je regelmatig problemen met mensen in je omgeving (op het werk, in je relatie, in sociale contacten). Door bepaalde starre trekken lukt het niet om je aan te passen aan de omgeving; sterke vormen van ‘gewone’ persoonlijkheidstrekken zorgen dat je vastloopt.

Kenmerken persoonlijkheidsproblematiek:

 1. Moeizame relaties
 2. Emotionele instabiliteit
 3. Impulsief
 4. Stemmingswisselingen
 5. Wantrouwen naar andere mensen
 6. Overgevoelig voor kritiek
 7. Gevoel dat je waardeloos bent (laag zelfbeeld)
 8. Gedragspatronen die ooit bruikbaar waren om te ‘overleven’ maar die nu juist tegen je werken
 9. Perfectionistisch
 10. Dingen niet afmaken
 11. Sociale isolatie en/of vermijding
 12. Moeite om zelfstandig te functioneren

Soms komt een persoonlijkheidsstoornis boven als je gestopt bent met gebruiken, gevoelens worden niet meer gedempt. Het goede en het slechte nieuws van herstel is dat je gaat voelen. Wij kunnen je helpen om te gaan met jouw persoonlijkheidsproblematiek, en niet helpende patronen te doorbreken.

Individuele behandeling op maat

Wij nemen de tijd om jou en de situatie waar je je in bevindt te leren kennen. Wij hebben een achtergrond met kennis van verslavingsproblematiek, wat maakt dat wij jou nog beter kunnen snappen en kunnen helpen bij het aanpakken van jouw klachten.

Respect en privacy

Een leven zonder verslaving is mogelijk én voelt geweldig. Daarvan is VISI GGZ overtuigd , sommigen zelfs door eigen ervaring. Centraal in onze behandeling staat het respect voor jou. Dat betekent ook respect voor jouw privacy. Wat je over jezelf vertelt, is strikt vertrouwelijk. VISI GGZ informeert niemand over jouw contact met ons en verstrekt geen informatie aan anderen, tenzij je daarvoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven.

Team

VISI GGZ werkt met een eigen GZ psycholoog en een team van ervaren psychologen. Allemaal hebben ze kennis en ervaring met de afkick en behandeling van verslaving.

DIRECT naar WERKWIJZE