Na abstinentie begint je nieuwe leven

klik hier om je aan te melden voor een intakegesprek


Je wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

Velden met een * dienen ingevuld te worden.

IGHD Wat gaan we voor je doen

VISI GGZ zorg op maat

VISI GGZ neemt ruim de tijd om je te leren kennen en behandelt je met respect.

In drie stappen, INTAKE, DIAGNOSE, en BEHANDELING wordt ons gezamenlijke doel bereikt.

1. Intake

Samen met je behandelaar en regiebehandelaar vindt de intake plaats. De nodige patiëntgegevens worden verzameld. VISI GGZ werkt met het zgn. warme handdruk principe. Er vindt een directe overdracht plaats tussen je abstinentie behandelaar en de medewerker van VISI GGZ. Geen verrassingen. Na positieve eerste screening start het Zorgtraject.

2. Diagnose

Aan de hand van de intake wordt de diagnose gesteld, de zorgzwaarte bepaald en worden beiden met jou besproken. Je krijgt informatie over de behandeling; het zogeheten behandelplan wordt hier met jou afgestemd. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat er voor een behandeling tussen de 5 en 10 gesprekken nodig zijn.

3. Behandeling

Wij zijn gespecialiseerd in kortdurend en effectief behandelen. Wij werken met zorgpaden op basis van evidence based modellen.

Respect en privacy

Het personeel van VISI GGZ doet zijn werk vanuit de volle overtuiging dat een leven zonder verslaving mogelijk is en geweldig voelt. Mede door de aanwezige eigen ervaringen overtuigd, willen zij jóu laten ervaren hoe dit bereikbaar is. Centraal staat bij alles het respect voor jou. Dat betekent ook respect voor jouw privacy. Wat je over jezelf vertelt, is strikt vertrouwelijk. VISI GGZ informeert niemand over jouw contact met ons en verstrekt geen informatie, tenzij je uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven.

Team

Naast een ervaringsdeskundige werkt VISI GGZ met een gediplomeerd en ervaren team van een psychotherapeut, een GZ-psycholoog en verschillende psychologen om het behandelproces te begeleiden. Allemaal hebben ze universitaire kennis en ervaring op het vlak van verslaving.

DIRECT naar VERZEKERING