VISI GGZ informatie

klik hier om je aan te melden voor een intakegesprek


Je wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

Velden met een * dienen ingevuld te worden.

IGHD Vacatures en stages

Ondernemende GZ-Psycholoog

Wie zijn wij?

VISI GGZ is gespecialiseerd in het behandelen van comorbiditeit bij volwassen patiënten met de ziekte van verslaving. In de overtuiging dat comorbiditeit in de regel mede verantwoordelijk is voor het ontstaan van de actieve verslaving, vinden wij het onontbeerlijk direct ná het bereiken van abstinentie hier de volle aandacht aan te kunnen geven. Vanuit een respectvolle, individuele en patiëntgerichte aanpak richten wij ons op een blijvende verbetering van leven.

Waar zijn we naar op zoek?

Een GZ-psycholoog met kennis van & affiniteit met deze doelgroep. Je hebt een eigen visie op zinnige zorg welke je in wilt zetten in een professionele omgeving.

Wat ga je doen?

Allereerst bijdragen aan de laatste stap van onze missie. Het beleid definiëren, kwartier maken en vanaf 2019 gaan werken met patiënten met matig-ernstige problematiek die voldoende hebben aan kortdurende behandeling binnen de BGGZ. Je fungeert als regiebehandelaar en behandelt patiënten op methodische en herstelgerichte wijze vanuit de positieve psychiatrie. Cognitieve gedragstherapie, het KOP-model en evidence-based behandelprotocollen staan centraal in je werk. Versterking van de autonomie van de patiënt is een essentieel onderdeel in onze behandelingen. Je bewaakt de kwaliteit en je levert een bijdrage aan de vormgeving en optimalisatie van het behandelaanbod en behandelbeleid.

Op termijn zijn wij voornemens om ook SGGZ te leveren.

Wat vragen wij jou?

  • Een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en in het bezit van een BIG-registratie;
  • De gepassioneerde levenshouding van een ondernemende zorgprofessional;
  • Duidelijke affiniteit met complexe problematiek en ervaring met deze doelgroep;
  • Bereidheid om van scratch af aan mee te groeien zowel met de inhoud als ook de tijdsbesteding;
  • Woonachtig in de omgeving Rotterdam is wel handig.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende flexibele (snel)groeifunctie in een professionele, kleinschalige en inspirerende werkomgeving. Je vertegenwoordigt en bepaalt het beleid en draagt bij aan het vormgeven van doelmatige zorgverlening.

Geïnteresseerd? 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Kijk op de site www.visi-ggz.nl en bel, of stuur een CV en motivatiebrief naar info@visi-ggz.nl, Appje mag ook naar 06 29 033 480

 

Stageplekken

Op dit moment heeft VISI GGZ geen stageplekken beschikbaar.

Mocht je toch de verleiding niet kunnen weerstaan ons aan te schrijven, zullen wij altijd naar je ingezonden CV kijken. Deze wordt tijdelijk  opgeslagen in ons dossier. Om teleurstelling voor te zijn: Wij reageren niet als er geen vacature/stageplek  is.