Klik hier om je aan te melden voor een intakegesprek


Je wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

Velden met een * dienen ingevuld te worden.

IGHD Wat wil ik weten?

Hoe kan ik contact opnemen?

  • Wij zijn op werktijden bereikbaar via 010 423 27 11. Ook kun je het contactformulier invullen.

Hoe lang is de wachttijd voor een intakegesprek?

  • VISI GGZ heeft geen lange wachttijden. Als je contact opneemt, willen we je zo snel mogelijk helpen. Binnen 24 uur heb je een afspraak.

Hoe lang is de wachttijd voor een behandeling?

  • VISI GGZ heeft als doel haar behandelingen direct te laten aansluiten op het behalen van je abstinentie.

Wat kost het als VISI GGZ mij helpt?

  • Voor deze zorg is iedere Nederlander verzekerd vanuit de verplichte basisverzekering. Uiteraard geldt hier een wettelijk vastgesteld eigen risico. Wij zijn van rechtswege toegelaten door de WTZi (Wet Toelatingen Zorginstellingen).
  • Bij VISI GGZ hoef je het volledige bedrag van de behandeling niet vooruit te betalen. Het risico van al-dan-niet vergoeden en/of betalen door de zorgverzekeraar ligt volledig bij ons en wordt niet bij jou neergelegd.

Hoe wordt de kwaliteit van VISI GGZ bewaakt?

  • VISI GGZ levert kwaliteit en we weten wat jij doormaakt. Natuurlijk is het makkelijk om dit over onszelf te zeggen, maar hoe denken anderen daarover? Om die vraag te beantwoorden, hebben we een Raad van Toezicht en een Cliëntenraad, die ons gevraagd en ongevraagd controleren en advies geven over ons beleid.

Andere instellingen

  • Natuurlijk kunnen we niet overal gespecialiseerd in zijn; Daarom hebben wij samenwerking met andere instellingen wanneer dat nodig is. Daarbij gaat het om instellingen die naar ons doorverwijzen, maar ook om organisaties die jou en de mensen om je heen verder kunnen helpen mochten wij dat niet in ons pakket hebben. Samen zorgen we ervoor dat we jouw problemen op de goede manier aanpakken.

DIRECT naar WERKWIJZE